Physiovita

Tko smo mi?

Beata Ćališ, bacc.physioth.

Obrazovanje: stručni studij fizioterapije Veleučilište Lavoslav  Ružička u Vukovaru.

Edukacije:

– tečaj Normalan pokret

– tečaj sportske i rehabilitacijske masaže

 certificirani maderoterapeut

 završena edukacija Cupping terapije

certificirani Bowen terapeut.

 

Svi bismo trebali ustrajati raditi na sebi. Moje želje i namjere su nastaviti se educirati i dodatno usavršavati kako bi svojim klijentima omogućila što bolju i cjelovitiju uslugu te ih potakla da rade na svom tjelesnom, emocionalnom i duševnom zdravlju. Physiovita, kao dio Vašeg zdravlja, kroz pozitivan stav, pristup i razumijevanje ima za cilj pomoći svakome da uspostavi ravnotežu u svom organizmu i osjeća se zadovoljno.

Prepustite se nama u ruke

Physiovita Vam nudi više tretmana koji će Vam pomoći u rješavanju mnogobrojnih problema.U nastavku Vam donosimo samo neke usluge koje su kod nas dostupne: masaža (parcijalna ili cijelog tijela), maderoterapijaBowen terapijacupping terapijalimfna drenažaUZV terapijaelektroterapijaObratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u to i sami. 

100+

Zadovoljnih klijenata

6+

Vrsta terapija

Prepustite se nama u ruke

Physiovita Vam nudi više tretmana koji će Vam pomoći u rješavanju mnogobrojnih problema.U nastavku Vam donosimo samo neke usluge koje su kod nas dostupne: masaža (parcijalna ili cijelog tijela), maderoterapija, Bowen terapija, cupping terapija, limfna drenaža, UZV terapija, elektroterapijaObratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u to i sami. 

100+

Zadovoljnih klijenata

6+

Vrsta terapija

Zašto baš Physiovita?

Svakom našem korisniku pristupamo individualno, a nakon procjene preporučujemo koji tretman je za Vas najbolji. Posjetite nas u modernom salonu u centru Đakova, u ulici kralja Tomislava 8.

Kvalitetna usluga

Naši korisnici su izrazito zadovoljni i konstantno nam se vraćaju.

Prihvatljive cijene

Kod nas su cijene uvijek iste. Zadržavamo ih u skladu s uslugama koje Vam pružamo.

Vidljivi rezultati

Već kroz nekoliko tretmana uočiti ćete fantastične rezultate.

Vrhunsko osoblje

Naše osoblje će se pobrinuti da se uvijek osjećate ugodno i opušteno.

Molimo Vas da nas kontaktirate pozivom na 095 2002 006, javite nam se mailom physiovitadj@gmail.com ili ispunite formu. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za svaki termin je potrebna prethodna rezervacija.