Bowen terapija

Bowen terapija je manualna metoda koja se koristi specijaliziranim pokretima na mekom tkivu u rješavanju biomehaničkih poremećaja. Bowen se bazira na principu terapijskog djelovanja na cijelo tijelo, a ne samo na ozlijeđeni dio (holistički pristup), i zbog toga je ova tehnika prilično učinkovita kod većine tegoba. Bowen terapija pomaže kod svih mišićno-koštanih problema (bolovi u leđima, išijas, trzajna ozljeda vrata, loše držanje, bolovi u zglobovima, stanja nakon prijeloma i ozljeda, ozljede tetiva, mišića i zglobova, sindromi prenaprezanja, problemi s čeljusnim zglobom, bruskizam, smrznuto rame, PHS, sindrom karpalnog tunela…)

Indikacije Bowena

– probavni problemi

 migrena

 glavobolje

 alergije

 astma

 problemi začeća

 menstrualni poremećaji

 ciste na dojkama

 depresija

 anksioznost

 umor

 stres

 nesanica

 kao prateća terapija kod kemoterapije i zračenja

 liječenja ovisnosti.

Indikacije Bowena

 probavni problemi

 migrena

 glavobolje

 alergije,

 astma

 problemi začeća

 menstrualni poremećaji

 ciste na dojkama

 depresija

 anksioznost

 umor

 stres

 nesanica

 K+kao prateća terapija kod kemoterapije i zračenja

 liječenja ovisnosti.

Više o Bowenu

 Tehniku je utemeljio Thomas Ambrose Bowen iz Australije, te se koristi u cijelom svijetu preko 40 godina s uspješnim rezultatima što potvrđuju provedena medicinska istraživanja.

S obzirom da se radi na određenim točkama na tijelu, Bowen terapija se provodi preko lagane odjeće. Nakon svakog seta određenih pokreta po tijelu terapeut radi kratku pauzu kako bi dali tijelu određeno vrijeme da reagira na inpute koje mu dajemo. Tehnika usluge je nježna i najčešće bezbolna.

Molimo Vas da nas kontaktirate pozivom na 0989801042, javite nam se mailom physiovitadj@gmail.com ili ispunite kontakt formu. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za svaki termin je potrebna prethodna rezervacija.