Cupping terapija

Cupping terapija, odnosno vakuum masaža čašicama je drevna metoda stara tisuće godina.

Mnogi su učinci cupping terapije, a među njima su:

– izuzetno efikasna terapija protiv bolova

 detoksikacija tijela

 ublažavanje upalnih stanja

 poboljšanje cirkulacije

 poticanje rada limfnog sustava

 jačanje imunološkog sustava

 djeluje umirujuće i opuštajuće

 povoljan učinak na zdravlje kože te uklanjanje celulita.

Djelovanje cupping terapije

Cupping terapija ostavlja bezbolne tragove na koži. Njihov naziv je ekimoze i vrlo vjerojatno će se pojaviti, ovisno o osjetljivosti kože, stanju i području na kojem se izvodi terapija. Potpuno su bezazlene i prođu u roku od 5-7 dana. Pozitivni učinci osjete se već i nakon prve terapije, ali ako ćemo gledati dugoročno, tretman bi trebalo ponoviti i do nekoliko puta.

Djelovanje cupping terapije

Cupping terapija ostavlja bezbolne tragove na koži. Njihov naziv je ekimoze i vrlo vjerojatno će se pojaviti, ovisno o osjetljivosti kože, stanju i području na kojem se izvodi terapija. Potpuno su bezazlene i prođu u roku od 5-7 dana. Pozitivni učinci osjete se već i nakon prve terapije, ali ako ćemo gledati dugoročno, tretman bi trebalo ponoviti i do nekoliko puta.

Indikacije:

– bolni sindromi

 upala živca

 napetost/upala mišića

 sportske ozljede

 smanjena cirkulacija

 edematozna stanja

 ožiljak

 napetost

 tjeskoba i kronični umor

 celulit.

Kontraindikacije:

Povećani limfni čvorovi, varikozne vene, tumori, frakture, inficirana koža sa znacima upale, trudnoća, poremećaj koagulacije, povišena tjelesna temperatura.

Molimo Vas da nas kontaktirate pozivom na 0989801042, javite nam se mailom physiovitadj@gmail.com ili ispunite kontakt formu. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za svaki termin je potrebna prethodna rezervacija.